OMEGA 3

Veliko omega 3 maščobnih kislin vsebujejo nekatere vrste severnomorskih rib, kar je posledica prilagojenosti na hladno okolje. V naši klasični prehrani pa je omega 3 maščobnih kislin zelo malo.
Herbalife omega 3 maščobne kisline
Omega 3 maščobne kisline – Herbalifeline - vsebujejo kvalitetne maščobe iz globokomorskih rib, so očiščene težkih kovin in imajo dodan selen. Omega 3 maščobne kisline so edinstven in nujen dodatek k hrani. So prava hrana za možganske funkcije.
Omega 3 pomagajo pri vzdrževanju gibkih sklepov in dajejo podporo naravnim funkcijam srca in ožilja. Prav tako omega 3 maščobne kisline pomagajo pri vzdrževanju zdravega nivoja holesterola in trigliceridov v krvi, krepijo naš imunski sistem, pomagajo za lepšo kožo, nohte in lase.
Omega 3 maščobne kisline je nujno vnašati s hrano, ker jih organizem ne more proizvajati sam. Omega 3 maščobne kisline so bogat vir EPA in DHA, ki jih telo pretvarja v prostaglandine. Te snovi imajo velik pomen za možganske funkcije (predvsem tiste, ki se nanašajo na vid, koordinacijo gibanja, sposobnost učenja in razpoloženje).
Omega 3 poleg tega vsebujejo mešanico zelišč (materine dušice, poprove mete in nageljnovih žbic), ki uspešno nevtralizirajo vonj ribjega olja.