Cell Activator - Vitamini B1, B2 in B6

Cell Activator - Vitamini B1, B2 in B6

Cell Activator pomaga vašim celicam v izkoriščanju esencialnih hranljivih snovi iz hrane in dodatek k prehrani, ki jo uživate vsakodnevno. Cell Activator deluje ob vseh ostalih izdelkih Herbalife in pri tem pomaga da se doseže maksimalna obsorbcija raznih hranljivih snovi iz vsakega od izdelkov - zares fascinantno!
 
Sveža zelenjava in Formula 1 sta samo dva primera odličnih izvorov nekaterih esencialnih hranljivih snovi, ki so potrebne, da bi naša telesa pravilno delovala. Cell Activator vsebuje rastline, B-vitamine in mineralne snovi, katerih namen je pomoč absorbacije teh hranljivih snovi v naše celice.
Značilnosti ključnih sestavin
Zelena alga (Chlorella) j e koncentriran izvor prehrane, ki ga mnogi smatrajo super-junakom prehrane in je ena najbolj hranljivih rastlin na svetu! Na Zemlji obstoja več kot 2,5 milijarde let. Ugotovljeno je, da zelena alga vzgojena v sveži vodi, vsebuje največje poznane koncentracije klorofila. Chlorella daje visoki nivo beta karotina, vitamina B 12, železa, RNK, DNK in proteinov.
Goba Shitake ima veliko nutricionistično vrednost, vsebuje veliko vitaminov B-kompleksa, vključujoč B1, B12, nijacin (B3) in pantonetično kislino (B5), ki so nujne komponente Krebsovega ciklusa in oksidativne fosforilacije.
Vitamini B1, B2 in B6 so esencialne hranljive snovi potrebne za uspešno generiranje energije v mnogih elementih proizvodnje energije v Krebsovem ciklusu in v oksidativni fosforilaciji.
Kajenska paprika vsebuje kapsaicinsko olje, za katerega se verjame da pomaga organizmu pri bolj učinkoviti absorbciji in asimiliranju hranljivih snovi iz hrane. Kapsaicin ima prav tako tudi termogenični učinek.
Jabolčna kislina, sadna kislina, ki se pridobiva iz jabolk, bistvena je v oblikovanju celične energije.
Laktoferin je naravni protein iz sirotke, ki se pridobiva iz mleka in ima pozitivne hranljive elemente za vaše telo.
Minerali cink, magnezij in baker so esencialne hranljive snovi, ki imajo pomembno vlogo pri pravilnem vzdrževanju celične enegrije.